Procedura e Nderrimeve

Nderrimet behen vetem ne Whatsapp.

Numri i Sherbimit ndaj klientit : +355682737655. Ne Website gjeni ikonen e Whatsapp  qe ju dergon direkt ne Chat.

Afati i nderrimit : Duhet te na lajmeroni per nderrim 24-48h pasi keni terhequr porosine.

Nderrimet behen vetem per Produktet qe do te gjeni ne Kategorine "Gjendje ne Tirane".

Artikulli qe ktheni duhet te jete ne gjendjen fillestare, i paveshur dhe me etikete.

Ne rast se produktin deshironi ta nderroni me nje artikull nga furnizimet e reja,disponibel ende ne Itali, atehere dergohet artikulli qe deshironi te nderroni me poste ne magazinen tone ne Tirane, kontrollohet gjendja e artikullit dhe me pas procedohet me dergesen e Re.

Transporti ne rast kthimi pagohet nga klienti.

Me respekt ,

Dao Fashion Store.